Konkurranse: Vinn plass på workshop!

Vinn plass på workshop - Jordmor Aina Wendelborg

Det er spennende tider i vente! Jeg er i gang med å utvikle et nytt, nettbasert jordmortilbud og vil ha din mening!  Jeg møter jevnlig gravide og det er alltid spennende å lytte til hvilke spørsmål, bekymringer og forventninger ulike personer har. Min største motivasjon er å formidle det jeg kan som jordmor på best mulig måte og jeg tror det å lytte til den enkelte er en viktig del av dette.
Uten å røpe for mye vil jeg etterhvert utvide jordmortilbudet mitt slik at det er tilgjengelig for alle (med internett;). Bloggen skal også fylles opp med innlegg om spennende temaer og det er nettopp her du kommer inn.

Jeg vil vite hva du lurer på?

Det kan dreie seg om alt fra fertilitet, svangerskapsplager, kosthold, fødsel, smertelindring… Ingen spørsmål er for dumme! Legg igjen en kommentar under dette innlegget og du er med i trekningen av en plass på workshop for deg og din partner.

Jeg vil også gjerne høre fra deg som prøver å bli gravid, har vært det nylig eller for lenge siden. Hvilke spørsmål sitter du inne med, hva googler du relatert til dette temaet, hva kunne du ønske noen fortalte deg da du gikk gravid? Om jeg trekker ditt spørsmål som vinner og du ikke har behov for premien, skal jeg sørge for en innmari god erstatningspremie.

Håper på masse gode spørsmål som kan hjelpe meg til å formidle jordmorkunnskap enda bedre! 

P.S. Vinneren trekkes torsdag 4.mai klokken 17.00 og annonseres her! Husk å legge igjen e-post så jeg kan kontakte deg om du vinner.

2 thoughts on “Konkurranse: Vinn plass på workshop!”

  1. Først må jeg si at det høres utrolig spennende ut med jordmortilbud over Internett! Håper du får det til Aina, jeg hadde synes det hadde vært super interessant. Jeg har nå ei datter som er akkurat blitt 1 år, første barn, men håper på i hvertfall en til. Et par spørsmål. Er din erfaring at man ofte har like eller ulike svangerskap fra barn til barn? Jeg hadde et relativt «enkelt» første svangerskap, og tenker litt på hvordan det evt blir med en nummer to? Jeg hadde også en rask fødsel. Har hørt at det da kan gå enda raskere andre gang, er du enig i det? Og betyr det da at smertene nødvendigvis vil bli enda sterkere, fordi kroppen skal bli klar på så kort tid? Takk for en ellers flott blogg og nettside!

  2. Tusen takk for gode innspill Therese! Min erfaring er at spørsmålene er mange selv om man har vært gjennom svangerskap og fødsel før. Så flott at du spør:D Alltid noen andre som lurer på det samme. Det er derfor det er så bra å dele det her på babybloom.no. Så følg med. Dette er gøy!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *