FØDSELSKURS i Drammen

Fødselskurs Drammen

Skap en FIN FØDSEL for deg og baby

Kveldskurs HELHETSENTER DRAMMEN siste onsdag hver måned fra klokken 17-21! 

Kommende kursdatoer: 30/08, 28/09, 25/10 og 29/11.

Pris 2390 NOK per par / 1890 singel

Earlybirdpris 1900 NOK per par / 1500 singel  ved påmelding innen 14 dager før kursdato.

Kveldskurs med fokus på FØDSELEN og hvordan du og babyen din kan få en best mulig fødsel ved at du også utnytter det du allerede har naturlig i deg.

Kurset er for deg som har begynt å tenke på fødselen og ønsker å føle deg mer klar og trygg på hva du kan gjøre selv for å få den fine fødselen og fødselsopplevelsen du fortjener, uansett hvor og hvordan du skal føde.

En god fødsel handler lite om flaks og mye om å være godt forberedt. Din egen bevissthet og innstilling kan virkelig gjøre den store forskjellen. Denne kvelden deler jeg mine beste jordmor-tips, hjelp til planlegging og nyttig informasjon om hva som skal til for at dere sammen kan forberede dere og gi babyen den mest skånsomme starten.

FØDSELSKURS er en smart investering i en av de viktigste hendelsene i livet. Sett av kvelden og kom til det gule fine huset I bakken. Masse å hente for dere begge og selvfølgelig pause med kaffe/te og noe godt å bite i.

Jeg gleder meg! Håper vi sees!
Jordmorhilsen Aina 

PÅMELDING:

Send e-post til post@ainawendelborg.no med ditt/deres navn, kontaktinfo og eventuelle spørsmål. Merk gjerne emnefeltet med «fødselskurs».