Fødselskurs i Drammen | Jordmor Aina Wendelborg
Jordmor Aina Wendelborg guider og inspirerer kvinner som ønsker naturlig fødsel.
Jordmor, fødsel, gravid, fødselskurs, svangerskapskurs
148
page-template-default,page,page-id-148,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Fødselskurs i Drammen

Kveldskurs med fokus på FØDSELEN og hvordan du og babyen din kan få en best mulig fødsel ved at du også utnytter det du allerede har naturlig i deg.

 

Kurset er for deg som har begynt å tenke på fødselen og ønsker å føle deg mer klar og trygg på hva du kan gjøre selv for å få den fine fødselen og fødselsopplevelsen du fortjener, uansett hvor og hvordan du skal føde.

 

Fødselskurs holdes på HELHETSENTER DRAMMEN 

Kommende kurs: (ikke annonsert enda)

Pris 2400 NOK per par / 1200 singel

Earlybirdpris 1900 NOK per par / 700 singel  ved påmelding innen 14 dager før kursdatoen.

 

En god fødsel handler lite om flaks og mye om å være godt forberedt. Din egen bevissthet og innstilling kan virkelig gjøre den store forskjellen. Denne kvelden deler jeg mine beste jordmor-tips, hjelp til planlegging og nyttig informasjon om hva som skal til for at dere sammen kan forberede dere og gi babyen den mest skånsomme starten. FØDSELSKURS er en smart investering i en av de viktigste hendelsene i livet.

 

Sett av kvelden og kom til det gule fine huset i bakken. Masse å hente for dere begge og selvfølgelig pause med kaffe/te og noe godt å bite i.

 

Jeg gleder meg! Håper vi sees!

 

PÅMELDING:

Send e-post til kurs(at)ainawendelborg.no med ditt/deres navn, kontaktinfo og eventuelle spørsmål. Merk gjerne emnefeltet med «fødselskurs».

Portrett av Aina Wendelborg